Gratis Loslaat e-book

gratis e-book met 3 manieren om los te laten

Emoties, belemmerende overtuigingen en gedachten loslaten.
Een gratis e-book.

Ken je dat?

Je wilt bepaalde doelen behalen, of stappen zetten, en dan komen die gedachten weer om de hoek kijken. Zoals ‘wie zit er nou op mij te wachten?’. Of stemmetjes (misschien wel die van je moeder) die zeggen ‘doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg’. Of je wordt in je succes (of geluk) belemmerd door bepaalde (meestal negatieve) overtuigingen. En soms… zitten ook die emoties je zo in de weg!
Allemaal oorzaken waarom je vaak niet doet wat je eigenlijk wilt doen. Waardoor je je passie (en je hart) niet volgt, of jezelf niet laat zien. Zonde toch?

Misschien speelt dit voor jou niet zo sterk (meer), maar merk je wel dat er nog wat belemmeringen zijn. En dat je je toch onbewust nog laat tegen houden om die succesvolle vrouw te zijn die je in potentie bent.

Laat jij je nog belemmeren door gedachten, overtuigingen of emoties?
Daar wil je wat aan doen!
Je wilt nu eindelijk die prachtige krachtige vrouw zijn die je bent.

Stralen, je eigen weg volgen.
Vrij zijn….

Loslaten!

Loslaten betekent niet dat je het wegdrukt of ontkent, of dat je er geen aandacht aan geeft. Wat is het wel, en hoe je het kunt bereiken?
Dat lees je in het e-book met 3 manieren om los te laten, wat je op deze pagina kunt aanvragen.

Ga jij voor geluk en succes?

Na ontvangst van het e-book ontvang je ook af en toe de Inspiratiemail van Zichtbaar Jij. Over loslaten, persoonlijke groei en steeds meer zichtbaar jezelf zijn.

Heb je tijdens of na het lezen van het e-book vragen over de inhoud, schroom dan niet om contact met me op te nemen!  Mijn doel is om jou zichtbaarder, succesvoller en gelukkiger te maken! Kom je ergens niet uit, of loop je tegen dingen aan, laat het me weten!

Ik heb inmiddels een deel van jouw ebook gelezen (door drukte nog niet helemaal…maar dat komt wel goed!). Petje af, hoor! Duidelijk geschreven en mooie zinvolle oefeningen en vragen voor de lezer om over na te denken!

Reactie van een lezer