Gratis e-book en Olie Inspiratie

Ontvang het gratis e-book ‘Natuurlijk gezond met Essentiële Oliën’, met diverse essentiële-olie-oplossingen voor veelgehoorde gezondheidsklachten. Je ontvangt dan ook de gratis Olie-Inspiratiemails met nog meer tips, achtergronden, recepten etc. 

* Als je je inschrijft voor de olie-inspiratie, ga je automatisch akkoord met hetgeen verwoord staat in het Privacy Statement. Kort samengevat: ik zal je nooit spammen en zorgvuldig met je gegevens omgaan. 

Wat zijn essentiele olien?

Heb je wel eens aan een roos of een jasmijnbloemetje geroken? Of langs een lavendelstruik gelopen? Of een basilicumblaadje fijngeknepen tussen je vingers? Dan heb je al kennis gemaakt met de kwaliteiten van essentiële olie. Het is een essentieel onderdeel van elke plant. Het zorgt voor de bijzondere geur, maar functioneert ook als bescherming (afweer tegen schadelijke insecten of aantrekken van bestuivers) en is veelal onderdeel van het immuunsysteem van de plant. 

Als essentiële olie op de juiste manier worden ‘gewonnen’, dan is deze vele malen krachtiger dan bijvoorbeeld pure kruiden. Het is de meest pure, natuurlijke EHBO die je als mens maar kunt wensen… 

Je kunt ze op verschillende manieren toepassen

Aromatisch: Geur werkt enorm krachtig op mentaal en emotioneel vlak. Door bijvoorbeeld te ruiken aan het flesje of aan een drukje op je handen, of door de olie via een diffuser in de lucht te verstuiven, komen de werkzame geurmoleculen al snel terecht in ons limbische systeem (onderdeel van onze hersenen). Dit systeem reguleert onder andere onze emoties. Zo kan geur vrij eenvoudig je emotie (en daarmee je gedrag) beïnvloeden! 

Topisch: Direct aanbrengen op de huid zorgt ervoor dat de olie al snel zijn heilzame werk kan doen. Je kan de olie eventueel verdunnen met een draagolie om lokaal te werken, of puur gebruiken om snel te worden opgenomen in het lichaam en daar zijn werking te doen. 

Inwendig: Een aantal oliën kun je innemen (zorg dan wel voor echt zuivere, hoogwaardige kwaliteit olie, zonder synthetische of andere toevoegingen), door bijvoorbeeld te gebruiken tijdens het koken of als smaakmaker in water. Diverse oliën kun je ook (eventueel in een capsule) intern gebruiken voor ondersteuning van diverse lichaamsprocessen. Door het innemen van een essentiële olie komt deze direct in je bloed, en via de bloedbaan bij al je organen tot zelfs in de cellen. 

Onderschat nooit de kracht van een goede olie!

 

Steeds dichter bij je zelf met essentiële olie!

Sinds 2018 heb ik de essentiële oliën (en aanverwante producten) van DõTERRA ontdekt. Ze hebben mij al veel gebracht, en ik wil ze graag delen met jou. Want ze kunnen zo veel moois doen op je weg naar Zichtbaar JIJ. 

Essentiële oliën kunnen je ondersteunen op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Als ze tenminste zuiver zijn en daardoor hun therapeutische werking hebben behouden voor ze in het flesje gaan.

Zo heb ik een aantal emoties verzacht en verwerkt, m’n altijd-op-de-loer-liggende burnout weten te voorkomen, een wespensteek behandeld, hoofdpijntjes, buikpijn en rugpijn verlicht of verholpen, luizen van m’n tuinbonen op een natuurlijke manier tegengegaan, verlichting gebracht in mijn opvliegers, m’n slaap verbeterd, en nog meer…  

Er zijn meer dan 60 essentiële oliën en elk jaar komen er wel een paar bij.
Belangrijk is dat de ingrediënten onbekommerd kunnen groeien, daar waar ze van nature ‘horen’. DõTERRA werkt samen met boeren en lokale inwoners in deze gebieden om de oogst en winning van de olie zo zorgvuldig mogelijk te laten gebeuren.

Deze pure oliën worden door “Wellness Advocates” over de heel wereld geadviseerd en verkocht. Deze oliën zijn zo zuiver, en werken zo enorm krachtig, dat het belangrijk is te weten wat je doet, of dat je je (zeker in het begin) laat begeleiden bij het gebruik ervan. En omdat ik het superleuk vind om mensen te begeleiden naar o.a. mentale en emotionele gezondheid (met fysieke gezondheid in de kielzog), en ook om met een team gelijkgestemden te werken, ben ik met DõTERRA gestart.

Om op mijn manier de wereld een stukje mooier te maken! 

 

Wil je meer weten?

Regelmatig geef ik kennismakingsavonden, workshops waar je je eigen crème of roller kunt samenstellen of andere olie-gerelateerde bijeenkomsten. 

Kijk in de agenda voor data, of volg mijn facebookpagina voor meer informatie. 

Uiteraard kun je altijd contact met me opnemen als je meer informatie wilt, of een vraag hebt. Of als je producten zou willen bestellen. Daar hebben we namelijk heel veel fijne mogelijkheden voor! 

Gratis e-book en Olie Inspiratie

 

Elke maand een Olie Inspiratiemail, met tips, olieweetjes, do-it-yourself recepten, aanbiedingen en meer ontvangen? Via onderstaande Knop kun je je hierop abonneren.

Gratis erbij voor extra inspiratie: het e-book ‘Natuurlijk gezond met Essentiële Oliën’, met natuurlijke oplossingen voor veel gehoorde gezondheidsklachten. 

* Als je je inschrijft voor de olie-inspiratie, ga je automatisch akkoord met hetgeen verwoord staat in het Privacy Statement.
Kort samengevat: ik zal je nooit spammen en zorgvuldig met je gegevens omgaan. 

De laatste Essentiele olie Blogs

Een kijkje in mijn verleden

Een kijkje in mijn verleden

Al mijn leven lang hou ik van dingen regelen en organiseren, mensen samenbrengen en anderen ondersteunen in hun werk en leven. Deze foto's en bedrijfsmagazines vond ik een tijdje terug bij het opruimen. Ze stammen uit de periode waarin ik mijn eerste stappen op de...

Lees meer
25 tips voor meer zichtbaarheid op social media

25 tips voor meer zichtbaarheid op social media

Als je zichtbaar wilt worden als ondernemer, is het ook belangrijk om je online te laten zien. En dan bedoel ik op de juiste manier te laten zien, bijvoorbeeld op social media. Zichtbaar online, de basis Natuurlijk start het met een goede profielfoto. Eentje die...

Lees meer
Miracle Morning, een routine voor succes en geluk?

Miracle Morning, een routine voor succes en geluk?

Hoe mijn Miracle Morning avontuur begon Een tijdje terug kreeg ik een appje van een ondernemende vriendin. Of ik haar verantwoordingspartner wilde zijn? Ik kreeg een link van een website, maar op dat moment was ik eigenlijk doodmoe en kon ik de site niet echt goed...

Lees meer

Pin It on Pinterest

Share This