Steeds dichter bij je zelf met essentiele olie!

Essentiële oliën kunnen je ondersteunen op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Als ze tenminste zuiver zijn en daardoor hun therapeutische werking hebben behouden voor ze in het flesje gaan. 

Sinds een jaar heb ik de essentiële oliën (en aanverwante producten) van DõTERRA ontdekt. Ze hebben mij al veel gebracht, en ik wil ze graag delen met jou. Want ze kunnen zo veel moois doen op je weg naar Zichtbaar JIJ. 

Er zijn meer dan 60 essentiële oliën, en elk jaar komen er wel een paar bij. Belangrijk is dat de ingrediënten onbekommerd kunnen groeien, daar waar ze van nature ‘horen’. DõTERRA werkt samen met boeren en lokale inwoners in deze gebieden om de oogst en winning van de olie zo zorgvuldig mogelijk te laten geburen. 

Wil je meer weten?

Regelmatig geef ik kennismakingsavonden, workshops waar je je eigen crème of roller kunt samenstellen of andere olie-gerelateerde bijeenkomsten. 

Kijk in de agenda voor data, of volg mijn facebookpagina voor meer informatie. Ook stuur ik af en toe een Inspiratiemail aan belangstellenden, met tips, oliecombinaties, do-it-yourself receptjes, aanbiedingen en meer. Via onderstaande link kun je je hierop abonneren (mocht het niet bevallen, dan kun je je onder aan elke mail weer uitschrijven!).
Uiteraard kun je altijd contact met me opnemen als je meer informatie wilt, of een vraag hebt. 

 

* Als je je inschrijft voor de olie-inspiratie, ga je automatisch akkoord met hetgeen verwoord staat in het Privacy Statement.
Kort samengevat: ik zal je nooit spammen en zorgvuldig met je gegevens omgaan. 

 

 

 

NB
Deze pagina zal binnenkort verder worden uitgewerkt / gelinkt worden naar een aparte website over dit onderwerp!

Pin It on Pinterest

Share This