‘Do it yourself’ workshopavond (parfumroller en handcrème maken)

Wil jij ook kennismaken met de prachtige pure oliën van DõTERRA?
Genieten van hun pure geuren en therapeutische waarde?
Gewoon voor jezelf en je gezin of zelfs om er anderen mee te kunnen helpen in hun welzijn en gezondheid?
Dan is dit je kans!

Op dinsdagavond 18 juni organiseer ik een leuke en leerzame ‘Do it yourself’ kennismakingsworkshop avond voor maximaal 8 deelnemers.
Naast veel informatie over de oliën en hoe ze je kunnen ondersteunen op fysiek, mentaal en emotioneel vlak, gaan we lekker praktisch aan de slag.

Je gaat deze avond naar huis met een persoonlijke parfumroller én een persoonlijke handcrème!
Beide maak je zelf, met je eigen keuze uit de beschikbare oliën.
Uiteraard kun je deze avond ook de diverse oliën zelf ervaren (ruiken, aanbrengen of zelfs proeven).

Natuurlijk zorg ik voor wat lekkers te eten en te drinken!

Normaal gesproken kost een dergelijke workshop € 10,-, maar voor mijn verjaardag… krijg je deze leuke workshop GRATIS!! 

Uiteraard heb je daarna de mogelijkheid om oliën aan te schaffen, of je in te schrijven om de producten met korting aan te schaffen (dan krijg je zelfs nóg een cadeautje!)** Mocht je dat willen…

 

De praktische details:

De avond start om 19.30 uur en zal ongeveer tot 22 uur duren.
Je bent welkom vanaf 19.15 uur.
De locatie? Gewoon bij mij thuis aan de keukentafel in Lelystad. (je ontvangt het adres tzt nog in de herinneringsmail)

Voorwaarden om deel te nemen: Je hebt nog geen account bij DõTERRA en bent nog geen vaste klant bij een andere DõTERRA-adviseur.

* Na aanmelding ga ik er van uit dat je ook aanwezig bent op deze avond. Mocht je onverhoopt toch verhinderd zijn, laat me dat dan tijdig weten, dan kan iemand anders je plaats in nemen. Bij afwezigheid zonder bericht worden de reguliere kosten (€ 10) in rekening gebracht.  

** Een account bij DõTERRA?

Zodra je je hebt ingeschreven en een account hebt, ontvang je direct 25 % korting op al je verdere aankopen gedurende het jaar, de mogelijkheid om te sparen voor gratis producten, toegang tot trainingen, workshops en oefenavonden (soms tegen betaling, soms ook gratis), ondersteuning en begeleiding bij het gebruik van de oliën en overige producten, en nog veel meer.
Ik ben er voor je, maar ook de groep van enthousiaste olie-gebruikers staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Je hoeft helemaal niets (geen enkele aankoopverplichting), maar de mogelijkheden zijn oneindig.

En de oliën, die zijn geweldig…  echt 100% zuiver en van therapeutische kwaliteit. Een groot deel van deze oliën kun je zelfs inwendig gebruiken (eten / drinken), zo puur is de kwaliteit. En dan heb ik het nog niet eens over hoe je samen met DõTERRA de wereld een stukje beter maakt! 

Mijn EXTRA aanbod:

Schrijf je je uiterlijk 30 juni in (daar gaan we gewoon even rustig voor zitten, en natuurlijk mag je ook eerst alle vragen die je nog hebt aan me stellen), dan ontvang je bij een order boven 100 pv (de rekeneenheid van DõTERRA) een flesje olie gratis. Bovenop de dan geldende aanbiedingen die DÕTERRA zelf die maand heeft (zie bijvoorbeeld de info over de Summer Tour op 4 juni hieronder). 

Wil je eerder meer informatie over de producten van DõTERRA of een account? 
Dan kunnen we natuurlijk ook een één-op-één afspraak maken (je blijft dan natuurlijk ook welkom op de workshop 😉 ). 

Voor heel snelle beslissers…
Op dinsdagavond 4 juni organiseert DõTERRA de Summer Tour in Amsterdam (op loopafstand van Amsterdam CS).
Een event waar informatie wordt gedeeld over de producten (en nieuwe producten worden gelanceerd), over de organisatie, de goede doelen, de projecten…. Waar (soms ook internationale) sprekers hun ervaringen komen delen. Kortom, iets wat je niet wilt missen als je geïnteresseerd bent in DõTERRA en de oliën. Voorheen was dit event alleen voor Wellness Advocates (zo heten de DõTERRRA distributeurs), maar dit jaar…. zijn ook geïnteresseerden zonder account welkom.

En het mooie is, dat als je op die avond beslist om een account aan te schaffen middels een bestelling van meer dan 100 pv (de DõTERRA valuta), je de inschrijfkosten (twv € 25) cadeau krijgt. Bij een bestelling van meer dan 150 pv krijg je ook nog 5 ml Serenity en 5 ml Balance kado. En ja, natuurlijk krijg je dan ook mijn cadeautje nog. 

Een ticket voor dit Event kost € 18, maar je ontvangt bij binnenkomst een flesje Cheer twv € 39,-. Kortom, Het event kost je simpelweg helemaal niets!!  Hoe bedoel je win-win-win???
Meer info of wil je mee? Neem snel contact met me op!

NB. Dit event is ook op 11 juni in Apeldoorn en op 12 juni in Den Haag. Daarvoor geldt hetzelfde aanbod (alleen weet ik nog niet zeker of ik daar bij kan zijn, maar er is zeker iemand van ons team om je op te vangen) :-).

 

Pin It on Pinterest

Share This