90 dagen een kort moment voor jezelf: zelfzorg & persoonlijke groei

Is het tijd om meer in je eigen kracht te stappen?

  • Voel je dat je wel wat meer voor jezelf mag zorgen, misschien zelfs jezelf een beetje voorbij loopt?
  • Dat je eigenlijk wat vaker uit je comfort zone wilt stappen, maar dat niet doet en kiest voor het bekende, of zelfs voor ‘niets doen’?
  • Wil je jezelf (nog) beter leren kennen, en gaan leven vanuit je eigen kernkracht? Met minder belemmerende overtuigingen en meer rust en flow?
  • Weet je waar je heen wilt met je leven, welk pad je wilt volgen? Of ben je af en toe de weg wat kwijt?
  • Spelen emoties soms een dusdanige rol dat ze je in je dagelijks leven een beetje hinderen?

Dit en meer pakken we stukje bij beetje, maar vooral heel laagdrempelig, aan in de 90-daagse Jij in je Kracht.
Elke dag een klein stapje.
Voor jezelf, met jezelf, maar zeker niet alleen!
Met – als je daar voor kiest, en dat is zeker de moeite waard – ondersteuning van de kracht van de natuur…

Online, op je eigen moment

Dit programma vindt plaats in een besloten facebook groep, waar alleen deelnemers aan deze ronde van de 90-daagse in zitten.
Verbonden met elkaar maar wel veilig. Want het kan zijn dat je met jezelf de diepte in gaat.

Elke dag deel ik daarin een post, met een tip, een inspirerende quote om over na te denken, een kleine opdracht, een oefening, en soms een wat grotere uitdaging. In tekst, video of audio. Bijbehorende materialen (denk aan een checklists, werkbladen, etc) deel ik ook in de facebookgroep. Ook zal ik in deze groep af en toe een Q&A doen, of een live rondom een bepaald onderwerp. En wie weet wat voor moois ik nog meer bedenk onderweg :-).

Af en toe zal ik je ook een mailtje sturen, misschien als herinnering, of met iets extra’s. 

Jij staat aan het stuur

Het is aan jou of je de dag-opdracht doet en of je er iets over deelt. Natuurlijk is dat wel het meest effectief, want dan leer je ook van elkaar, kun je elkaar inspireren en soms ook helpen of steunen. Echter, iedere deelnemer doet dit voor zichtzelf, dus als je een keer een opdracht niet doet, of op een ander moment doet, is dat ook helemaal oké.
Jij bent zelf geheel verantwoordelijk voor wat je er uit haalt (Ook dat is ‘in je kracht staan’, je eigen keuzes maken!).
Ik ben er om jouw reis te faciliteren, jou te begeleiden en te supporten, maar ik kan het niet voor je doen. Je zult echt zelf achter het stuur moeten stappen!

Optie: Extra ondersteuning met essentiele olie

Je hebt de mogelijkheid om jezelf te ondersteunen met essentiele olie.
Ik weet dat je dan nog meer effect van deze ontdekkingsreis gaat hebben. Maar de keus is aan jou.

Op verschillende dagen zal ik ook olie-tips geven bij de dagpost (of lin een los bericht). Essentiele olien zie ik als de ondersteunende kracht van de natuur. Deze powerhouses kunnen je op diverse vlakken helpen helen, verzachten en bekrachtigen. De moeite waard om deze in je reis mee te nemen.

Als je al in het bezit bent van pure essentiele olien, dan gebruik je die natuurlijk van jezelf.
Ik raad de olien van dõTERRA aan, omdat ze puur, zuiver en consistent van kwaliteit zijn.
Heb je zelf geen essentiele olie, dan kun je ook een Kracht-setje aanschaffen met daarin mini’s van 13 verschillende olien die je emotioneel en mentaal (en ja, ook fysiek) kunnen ondersteunen tijdens deze reis. Dan nodig ik je gedurende deze 90-daagse ook uit voor een gratis kennismaking met de olien (workshop via zoom) om je er net wat meer over uit te leggen. En je ontvangt er een mini-gidsje (Modern Essentials) bij waarin je meer gebruiksmogelijkheden en achtergrond informatie over essentiele olien vindt.

Waarom zou je mee willen doen aan deze 90-daagse Jij in je Kracht?

Met de dagopdrachten, tips en overdenkingen ga je jezelf (nog) beter leren kennen, kies je voor persoonlijke groei en voor zelfzorg-momentjes, ga je soms uit je comfortzone en onderweg naar je mooiste toekomst.

Je duikt steeds iets dieper in jezelf (het is dan ook fijn om voor deze 90 daagse een apart journal te gebruiken) en ontdekt langzaam maar zeker wat jou krachtig(er) maakt. Zie het als een reis naar steeds meer je (werkelijke) zelf…

Uiteindelijk geeft dit traject je – naast nieuwe inzichten – waarschijnlijk ook meer rust, meer zelfliefde, en ruimte voor verdere groei. 

Praktisch


Een uniek online traject voor vrouwen zoals jij,

Die hun kernkracht willen ontdekken en omarmen.

Die hun mooiste leven willen leiden.

Die zichzelf nog beter willen leren kennen én uit hun comfort zone willen gaan.


Duur & toegankelijkheid

Het programma duurt 90 dagen, en we zijn dus net voor de kerst klaar.
We starten gezamelijk op 23 september, de eerste dagpost verschijnt rond 10 uur in de facebookgroep.
Deze groep met alle dagposts en materialen blijft echter open tot en met 31 januari 2025. Je hebt dus iets langer de tijd om alles te doorlopen, of om wat te herhalen.
Op 1 februari zal ik de groep sluiten (uiteraard niet zonder je daaraan te helpen herinneren). 

We starten op maandag 23 september, maar de facebookgroep is per vandaag al geopend. Nadat je je ticket hebt gekocht, ontvang je een mail met daarin de link naar de groep.
Je kunt uiterlijk instromen tot 30 september. Daarna sluit de ticket verkoop en de Facebookgroep voor nieuwe aanmeldingen.

Try out

De try out is inmiddels gestart en je kunt niet meer instromen.

Wel kun je je op de wachtlijst zetten om als eerste alle informatie te ontvangen zodra de deuren weer open gaan! Je bent dan uiteraard nog niets verplicht, maar kunt wel als eerste inschrijven en ontvangt iets extra’s voor je geduld!

Meest gestelde vragen

Ik ben een deel van de 90 dagen op vakantie, kan ik dan wel meedoen?
Absoluut! Je hebt genoeg tijd om uit te lopen, als je dagen niet kunt volgen op de dag zelf. En sommige dagopdrachten zijn zo eenvoudig, die kun je zelfs op vakantie doen. Jij staat aan het stuur! Je hebt toegang tot de facebookgroep met opdrachten, tips en meer tot en met 31 januari 2025!

Is het wel iets voor mij, ik doe al zo veel aan zelfzorg en persoonlijke ontwikkeling?
Die overweging kun je uiteraard alleen zelf maken. Ik denk dat het iets voor iedere vrouw kan zijn, die echt even wat meer aandacht voor zichzelf wil nemen. De combinatie zelfzorg (en zelfliefde) en persoonlijke groei gaat steeds een laagje dieper, hoe veel en hoe vaak je er ook mee bezig bent.

Wat is dat toch met die essentiele olien?
Ik heb ondervonden dat het gebruik van pure essentiele olien me enorm kan steunen op zowel fysiek, emotioneel als mentaal vlak. En jouw dus ook. Denk aan pepermunt, dat geeft lucht en helderheid. Daarom neem ik deze krachtpatsers uit de natuur graag mee in het programma. Het kan je net over een drempeltje helpen, een emotie verzachten of je een fijn gevoel geven.
De olien die in het Kracht-setje zitten zijn:
de enkelvoudige olien: Pepermunt, Lavendel, Wilde Sinaasappel, Bergamot,
de oliemixen: Balance, Serenity, Zengest, en
de emotieset: Passion, Motivate, Peace, Console, Forgive, en Cheer.

Wie is Miranda, dat ze dit programma kan draaien?
Ik snap je vraag, daarom heel kort iets over mij.
Vanuit mijn opleidingsachtergrond (o.a. Arbeids-& Organisatie Psychologie, Neuro Linguistisch Programmeren en Spirit Coaching), maar vooral gezien mijn levenservaring en mindsetwerk, heb ik een brede rugzak vol tools, technieken en materialen. Mijn kracht ligt in het activeren, het in beweging zetten van anderen. In het verbinden, in luisteren en het creeren van nieuwe dingen. Ik ben een hoofd-mens (mijn gedachten staan zelden stil), al zak ik steeds meer naar mijn hart. En ja, ik wordt gemotiveerd door de toekomst, al sta ik absoluut in het nu met beide benen setevig op de aarde. Als je iets van Human Design weet, ik ben een (emotionele) 2/4 Manifestor.
En ja, alle thema’s die we hier in de 90-daagse doorlopen en met onszelf en elkaar aangaan, daar ben ik zelf ook uit en te na mee bezig geweest. En nog steeds, het blijft een ‘work in progress’. Daarom noem ik het ook een reis, je bent onderweg. Net als ik.

Ik heb een andere vraag!
Neem gerust contact met me op als je nog twijfelt of een andere vraag hebt. Dat kan via het contactformulier, maar we kunnen ook even bellen als je dat fijner vind.