Versie 1.5 21 mei 2019

Prijzen en betaling

 1. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw, tenzij anders aangegeven.
 2. Bij opdrachten die speciaal voor jou op locatie (buiten Lelystad) worden uitgevoerd (zoals een fotoshoot op locatie of een workshop speciaal voor jouw eigen groep) zijn de vermelde prijzen exclusief reiskosten.  De kilometervergoeding is € 0,30 per kilometer, gebaseerd op de afstand in googlemaps.
 3. Bij je aankoop van een workshop of een fotoshoot ga je een betalingsverplichting aan. Je kunt kiezen voor betaling met ideal of paypal (via Mollie). 

 

Inplannen van een shoot na aankoop

Na aankoop heb je 3 maanden de tijd om de shoot in te plannen. Neem contact met me (Miranda) op om de datum af te spreken. Voor de profielshoot staan een aantal data gepland in de agenda. Past geen van deze data jou, bel dan even om te kijken naar andere mogelijkheden. Een “Zichtbaar Jij”-shoot of Branding shoot plannen we in gezamenlijk overleg. Datzelfde geldt voor de locatie.
Ik ben het handigst bereikbaar via 06 494 00 88, spreek als ik niet kan opnemen een bericht in. Uiteraard kun je ook een mail sturen.

 

Wijzigen datum, vervangen en annuleren

Als je onverhoopt verhinderd bent, zijn er de volgende mogelijkheden:

 1. Een fotoshoot koop je via de webshop, en vervolgens kun je binnen 3 maanden een afspraak maken voor de shoot. In de agenda staan diverse data, maar mocht je dan niet kunnen, dan kijken we wat mogelijk is. Neem daarvoor contact op via mail of telefoon. 
  Je kan je profielshoot  tot uiterlijk 48 uur voor de geplande datum kosteloos verschuiven naar een andere datum (als daar nog plek is). Dat biedt mij de mogelijkheid om je plek nog op te vullen. Voor de ‘Zichtbaar Jij’ shoot maken we in onderling overleg een andere afspraak. Uiteraard verplaatsen we de shoot ook als de weersomstandigheden een ontspannen fotoshoot niet toelaten. Dit kan tot 2 uur van te voren in onderling overleg (voor zover jouw reistijd dit toelaat).
  Je deelname aan een workshop kan verplaatst worden naar een andere datum als deze beschikbaar is en hier nog plek is. Uiteraard mag je zorgen voor vervanging als je onverhoopt verhindert bent (geef dan per mail even de naam en contactgegevens van je vervanger door). Andere mogelijkheden alleen in overleg.
 2. Annuleren van je aanmelding voor een workshop is slechts in uiterst bijzondere gevallen en alleen na overleg (tot uiterlijk 48 uur voor de geplande datum) mogelijk. Een aangekochte fotoshoot is niet te annuleren, wel kunnen we de shootdatum in onderling overleg wijzigen.
 3. Indien je zonder berichtgeving niet deelneemt aan een workshop of shoot, behoud ik mij het recht voor om 100% van het bedrag in rekening te brengen.
 4. Mocht ik onverhoopt verhinderd zijn, dan laat ik dit uiteraard ook tijdig weten, en zullen we zo snel mogelijk andere afspraken maken. Indien mogelijk zorg ik voor vervanging.

 

 Foto’s en andere materialen

 1. De in een fotoshoot gemaakte foto’s ontvang je zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 2 weken via wetransfer. Mocht ik deze termijn wegens onvoorziene omstandigheden niet kunnen halen, dan ontvang je daarvan bericht en een geschatte termijn waarop je de foto’s tegemoet kan zien.
  In het geval dat online toesturen onmogelijk is, ontvang je de foto’s op een dvd per post.
 2. De foto’s worden jouw eigendom.
 3. Ik houd mij het recht voor om enkele foto’s op te nemen in mijn portfolio, of te gebruiken op mijn website of sociale media ter promotie. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan kun je me dat per mail laten weten. Uiteraard zal ik me daar aan conformeren.
 4. Alle in workshops gebruikte en geleverde materialen (zoals handouts) zijn voor eigen gebruik, en mogen nooit en te nimmer gereproduceerd worden voor verdere distributie. De inhoud blijft eigendom van Zichtbaar Jij.