Fotografie

Fotografie maakt alles meer Zichtbaar!

Voor sommigen het leukste wat er is, voor anderen vreselijk… Voor mij heel bekend, want vroeger vond ik het zelf ook lastig om op de foto te gaan.

“Wat moet ik met m’n handen, hoe moet ik staan houding, waar kijk ik heen…  En die zenuwtrek om mijn mond… ja, ik lach al (grote gemaakte glimlach)… Ik plak toch niet op foto’s…”. Allemaal gedachten die door mijn hoofd spookten.
Herkenbaar?

fotografie, nee, ik wil niet op de foto!

Daarom heb ik mij verdiept in portretfotografie, en er zelfs een speciale opleiding in de Powershoot-methode voor gevolgd. Ik help ik je tijdens een fotoshoot te ontspannen en geef je tips, zodat ook jij prachtig op die foto komt.

Er zijn een aantal shoots waar je uit kunt kiezen. De verschillen hebben – naast de prijs – te maken met de tijdsduur, en de hoeveelheid (en resolutie) van de foto’s die je ontvangt. Maar altijd zorg ik er voor dat jij er op staat zoals je bent. En soms… (zeker bij de langere shoots) ga je zelfs anders tegen jezelf aankijken.

Laat je verrassen en kies voor mooie foto’s van je pure jij. Voor aan de muur of voor je website of social media.

De mogelijkheden in het kort

Profielshoot

profielshoot Annelies

Een shoot  van ongeveer 60 minuten met als resultaat minimaal 25 foto’s voor je social media of website.

Hier lees je er meer over.

Zichtbaar Jij shoot

Laat je zien shoot Carolien

Tijdens deze uitgebreide shoot gaan we indien nodig meer de diepte in. We kijken tijdens het fotograferen naar jouw zelfbeeld, en geven een boost aan je zelfvertrouwen.

Hier lees je er alles over

Branding shoot

brandingshoot Massagepraktijk De oosterse Hand

Branding is altijd persoonlijk. Een dergelijke shoot is dan ook altijd op maat en daarom in overleg. Eventueel fotograferen we zowel binnen als buiten, zodat je jezelf als bedrijf goed kunt laten zien.

Neem contact op om je wensen te bespreken

Wat klanten zeggen

Powershoot Carolien

Zichtbaar jij, dat is wat Miranda met mij heeft gedaan mij zichtbaar gemaakt. Ik ging er helemaal blanco in en toch wel wat zenuwachtig. Al snel heeft Miranda mij het vertrouwen gegeven om mijzelf voor de camera te mogen zijn. Door middel van de juiste vragen ontstonden er mooie gesprekken, waarbij de blikken en compositie werden vastgelegd door haar camera. Bij het openen van mijn foto’s schrok ik wel even ben ik dit ? en heb daarna genoten van de mooie foto’s die ze heeft vastgelegd voor mij.

Carolien Reij, Hikarido

Bij Miranda in de lens kijken geeft je helemaal niet het gevoel dat je te kijk staat . Ik keek zelfs  met plezier in de kijkert. Ze maakt gewoon waanzinnig fijne plaatjes.

Anne-Lies Smal, Bloei
Uitgebreide profielshoot

Ik heb een super leuke fotoshoot gehad met Miranda. Haar aandacht en tijd gaf mij een bijzonder gevoel. Ze luisterde goed naar mijn wensen en heeft alles in het werk gesteld om dat mooi in de foto’s naar voren te laten komen. Ze legt zich niet neer bij de eerste de beste foto maar gaat door tot ze het perfecte beeld gevonden heeft. Zo wou ik graag een aantal mooie profielfoto’ s die mij in mijn kracht laten zien voor o.a. LinkedIn, Facebook, Twitter en mijn Website. En ik ben zeer blij met het resultaat.

Yvonne Hospers