Op een foto word je Zichtbaar!

Voor sommigen het leukste wat er is, voor anderen vreselijk… Voor mij heel bekend, want vroeger vond ik het zelf ook lastig om op de foto te gaan. “Wat moet ik met m’n handen, hoe moet ik staan houding, waar kijk ik heen…  En die zenuwtrek om mijn mond… ja, ik lach al (grote gemaakte glimlach)… Ik plak toch niet op foto’s…”. Allemaal gedachten die door mijn hoofd spookten.
Herkenbaar?

Daarom heb ik mij verdiept in portretfotografie, en er zelfs een speciale opleiding in de Powershoot-methode voor gevolgd. Ik help ik je tijdens een fotoshoot te ontspannen en geef je tips, zodat ook jij prachtig op die foto komt.

Er zijn een aantal shoots waar je uit kunt kiezen. De verschillen hebben – naast de prijs – te maken met de tijdsduur, en de hoeveelheid (en resolutie) van de foto’s die je ontvangt. Maar altijd zorg ik er voor dat jij er op staat zoals je bent. En soms… (zeker bij de langere shoots) ga je zelfs anders tegen jezelf aankijken.

Laat je verrassen en kies voor mooie foto’s van je pure jij. Voor aan de muur of voor je website of social media.

Herkenbaar?

De mogelijkheden in het kort

profielshoot

Profielshoot

Een shoot  van ongeveer 60 minuten met als resultaat minimaal 25 foto’s voor je social media of website.

Hier lees je meer over de

>ProfielShoot<

Laat je zien shoot Carolien

Zichtbaar Jij shoot

Tijdens deze uitgebreide shoot gaan we indien nodig meer de diepte in. We kijken tijdens het fotograferen naar jouw zelfbeeld, en geven een boost aan je zelfvertrouwen.

Kijk op  > De “Zichtbaar Jij” fotoshoot < voor meer informatie

 

 

brandingshoot Massagepraktijk De oosterse Hand

Branding shoot

Branding is altijd persoonlijk. Een dergelijke shoot is dan ook altijd op maat en daarom in overleg. Eventueel fotograferen we zowel binnen als buiten, zodat je jezelf als bedrijf goed kunt laten zien.

Neem contact op om je wensen te bespreken

Direct naar de shop!