Zichtbaar Jij shoot

Zichtbaar Jij – steeds dichter bij je kern!

Tijdens deze zeer uitgebreide fotoshoot halen we alles uit jou wat er in zit. Hoe goed ken jij jezelf eigenlijk? Laat jij wel echt je ‘echte ik’ aan de wereld zien?
Ontdek wat jouw krachtig maakt, zie je positieve punten en ervaar een boost in je zelfvertrouwen. 

collage fotoshoots, Laat je zien!


Terwijl ik je fotografeer gaan we (als je dat wilt uiteraard) aan de slag met jouw zelfbeeld. Door stil te staan bij wat er gebeurt wanneer ik de camera op je richt, door enkele oefeningen en door ons gesprek onderweg. Ik geef je tips om te ontspannen en volledig jezelf te zijn. Eigenlijk combineren we coaching en fotografie, om jou te helpen steeds dichter bij jouw kern te komen. Na deze shoot kijk je waarschijnlijk nooit meer hetzelfde naar jezelf… 

Uiteraard ontvang je na afloop een schat aan prachtige foto’s.

Wat krijg je?

  • Een uitgebreide fotoshoot van ongeveer 2 uur in een natuurlijke omgeving
  • Uiteraard is er ruimte voor enkele kledingwissels (dmv jasje, vest, shawl, etc)
  • Tips om (nog meer) ontspannen op de foto te gaan en – indien nodig en gewenst – coaching op zelfbeeld.
  • Een zeer uitgebreid beeld van je mooie zelf, een boost in je zelfvertrouwen en wie weet wat het nog meer in gang zet?
  • Een foto-ervaring om lang op terug te kijken. We lachen veel en maken plezier. Met soms een serieuze ondertoon.
  • Minimaal 40 foto’s op groot formaat, die je online toegestuurd krijgt.

Jouw investering

De prijs voor deze shoot is €299,-

Overige info mbt de shoot

  • Nadat je de shoot hebt geboekt via de webshop, heb je 3 maanden de tijd om deze in te plannen. Neem hiervoor contact met me op per mail of telefoon.
  • De shoot vindt in principe plaats in Lelystad, in het Kustpark, Bultpark of omgeving Bataviastad. Ook het Natuurpark behoort tot de mogelijkheden. Voor locaties buiten Lelystad zijn reiskosten van toepassing, te weten € 0,30 per kilometer, gebaseerd op de afstand in googlemaps.
  • Bij slechte weersverwachting op de afgesproken datum verzetten we de shoot in overleg naar een andere datum of -indien mogelijk en gewenst – naar een overdekte binnenlocatie.
  • Als je de shoot boekt, ga je automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden

Wat klanten zeggen

Eef, Powershoot / Zichtbaar Jij Shoot in Kustpark Lelystad

Shoot gewonnen tijdens de Glamour Bingo.

Oh nee! Ik? Op de foto? Uit eindelijk afspraak gemaakt met Miranda.
“Mag mijn dochter mee? Maak van haar maar die foto’s…..of van ons samen”…. “Dat is goed” zei Miranda, “maar ik maak ook zeker van jou foto’s”……(slik)
Samen met dochter Sammy-Jo op naar het park waar we hebben afgesproken. Eigenlijk met enige tegenzin, want ik ga niet zo graag op de foto!

Uiteindelijk leuk introductiegesprek gehad en daarna begonnen aan een geweldige middag. Ontzettend gelachen met Sammy-Jo, die doorgaans al een clown is, en ondertussen…..werden de foto’s door Miranda genomen. Niets geen ‘gemaakt gevoel’ op de foto. Gewoon jezelf zijn. Toch weer met twijfelend gevoel naar huis gegaan….ook wel uitkijkend naar de foto’s……hoe zijn ze geworden? Ik open de foto’s die Miranda mij gestuurd heeft…..de spanning stijgt….. Hu? Ben ik dit? Ziet een ander mij zo? Geweldig! Trots op de foto’s. Ik deel ze zelfs op Facebook, waar mijn ‘Facebookvrienden’ allemaal ontzettend positief reageren. Ik kan niet zeggen dat ik totaal van mijn fotovrees af ben, maar ik ga zeker makkelijker en sneller op de foto! Bedankt Miranda voor deze leuke ervaring!

Terug naar overzichtspagina fotografie
naar profielshoot
naar brandingshoot voor ondernemers