Branding Shoot

Zet je bedrijf of jezelf als ondernemer in de kijker!

Met een brandingshoot gaan we in meer detail in op datgene wat jij wilt uitdragen als ondernemer. Een brandingshoot gaat over jezelf én over jouw bedrijf. 

 Een brandingshoot is maatwerk, en kan zowel binnen (in jouw bedrijf, mits er voldoende daglicht is) als buiten in de natuur of een combinatie daarvan plaatsvinden.

Maatwerk

Samen bespreken we eerst telefonisch of via skype jouw wensen. Je ontvangt een vragenlijst ter voorbereiding. 
Afhankelijk daarvan kan het zijn dat we besluiten dat  jouw shoot past binnen één van de bestaande varianten. Maar we kunnen ook meerdere uren of zelfs een hele dag op verschillende locaties aan de slag als dat is wat jij nodig hebt.

Je ontvangt bij de bevestiging van de gemaakte afspraken nog extra tips per mail om je goed voor te bereiden op de shoot. 

Een Brandingshoot boeken of meer informatie?

Neem contact op als je vragen hebt of om te overleggen wat jij zou willen om je bedrijf (en jezelf, want jij bent natuurlijk je bedrijf!) neer te zetten.
Dat kan per mail of telefonisch.

Als jouw brandingshoot past binnen het concept van een Zichtbaar Jij shoot, dan kun je deze rechtstreeks boeken in de shop. Als we echt een maatwerk shoot creëren, dan ontvang je de factuur per mail. 

Nadat je de shoot hebt geboekt, heb je 3 maanden de tijd om deze in te plannen. Neem hiervoor contact op per mail of telefoon!
Voor locaties buiten Lelystad zijn extra reiskosten van toepassing, te weten € 0,30 per kilometer, gebaseerd op de afstand in googlemaps
Bij slechte weersverwachting op de afgesproken datum verzetten we de shoot in overleg naar een andere datum of -indien mogelijk en gewenst- naar een overdekte locatie
Als je een shoot boekt, ga je een betaalverplichting aan. Er wordt geen restitutie verleend. Uiteraard zijn er omstandigheden waarbij we kunnen verzetten, neem dan contact op. Samen komen we er zeker uit!