Miranda in het kort

Wie is Miranda?

Mijn naam is Miranda Römer en ik ben 48 lentes jong. Ik woon nu samen met mijn Lief René in Lelystad, maar geloof dat ik overal kan aarden, als er maar veel ruimte en natuur in de buurt is. Ik hou van lekker lezen, van (wandelen en fotograferen in de) natuur, van sauna en wellness, van lekker eten in het algemeen en van sushi en chocolade(taart) in het bijzonder. En van nog heel veel meer… Eigenlijk, hou ik van het Leven!

Vrienden omschrijven me als positief, loyaal en puur. En ja, ook als een perfectionist, duizendpoot (met heel veel tegelijk bezig), en soms té open. En een betrouwbaar klankbord of spiegel. Een raspositivo, die leeft vanuit haar hart. Dan weet je maar alvast waar je aan begint :-).

Als ik terugkijk op mijn leven, dan hebben ‘mensen’ altijd mijn interesse gehad.
Wat mij vooral intrigeert is hoe verschillend mensen kunnen reageren op situaties en hoe dat hun leven beïnvloedt. Hoe de manier van in het leven staan en de mindset die iemand heeft, de kwaliteit (en het succes) van een leven bepalen kan.

Je zou kunnen zeggen dat ik als kind tamelijk heftige dingen heb meegemaakt. En ook in mijn volwassen leven heb ik – net als de meesten eigenlijk – flink wat voor m’n kiezen gehad. Thema’s als veiligheid en vertrouwen vormden een rode draad. Het heeft me gevormd, mijn rugzakje gevuld met leerervaringen en mijn manier van in het leven staan en mijn missie bepaald.

Mijn uitgangspunt is dat je altijd een keuze hebt hoe je met situaties omgaat.
Hoe lastig, moeilijk of pijnlijk de situatie ook is, jij kiest je eigen perspectief daarin. Ik geloof en weet uit eigen ervaring dat van hoe ver je ook komt of hoe diep je ook zit, je altijd gelukkig kunt worden. Maar… daar is natuurlijk wel wat voor nodig!

Mijn missie is om jou te laten Stralen van uit je Kracht.
Want je bent net als iedereen zo prachtig als je puur jezelf bent! Dus laat je alsjeblieft zien, je bent het waard! Ja, ook jij! En mocht je daar wat ondersteuning bij kunnen gebruiken, laat me dan weten waar ik je bij kan helpen.

Opleiding en ervaring

Na een een opleiding Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de katholieke Universiteit in Nijmegen rolde ik als volwassene de wereld van Personeel & Organisatie in. Hier heb ik diverse functies bij diverse organisaties vervuld, waarbij groei en ontwikkeling van de medewerkers altijd een centrale rol speelde.
Sinds die eerste studie heb ik diverse trainingen en opleidingen gevolgd, waaronder Transactionele Analyse, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en coaching & loopbaanbegeleiding. Later ontdekte ik de ‘energetische’ invalshoek. Alles is energie, en daar is prachtig mee te werken! In 2011 heb ik de basisopleiding tot Spirit Coach afgerond, waarbij de Sedona Methode, Innerlijk Kind werk, Ademtechnieken en Systeemopstellingen belangrijke werkwijzen zijn.

In 2012 kon ik mijn passie voor fotograferen combineren met coaching, en heb ik de opleiding tot PowershootCoach bij Petra van Vliet afgerond.
Dit pakket biedt mij de mogelijkheid een ieder die dat wenst te ondersteunen om weer in zijn of haar eigen kracht te gaan staan en het leven te leven zoals het bedoeld is. En vooral… te stralen en dat aan de wereld te laten zien!

In de tussentijd bleek dat ik ook de techniek en creatie enorm leuk vond: wordpress, mailchimp, lightroom, canva. Hier heb ik mezelf verder in ontwikkeld door zelfstudie en online cursussen. Als ik niet uitkijk kan ik me hier de hele ag in verliezen. Maar het betekent ook dat ik jou als ondernemende vrouw hiermee kan helpen.

 

Kernwaarden

Ik werk vanuit mijn hart, waarbij respect (liefde eigenlijk), vrijheid en vertrouwen mijn belangrijkste kernwaarden zijn. Mijn rust, geduld en (soms confronterende) eerlijkheid worden ervaren als prettig en authentiek. Ik ga uit van mogen, van keuzes, en van eigen verantwoordelijkheid om te kunnen groeien. Tot slot zijn plezier, positiviteit en genieten erg belangrijk in mijn leven en werk.

Wil je nóg meer weten over mij?

Check de items hieronder of neem contact op.

Wil je nóg meer van me weten?
Connect dan met me op social media!

 

PS. Fotografie overig

Naast fotograferen van mensen (Zichtbaar Jij) geniet ik enorm van het fotograferen van bijvoorbeeld de Natuur. Dat geeft me energie. Heerlijke landschappen of de prachtige details van een macro opname.  Maar ook ander fotowerk vind ik super om te doen. Ik fotografeer dan onder de naam MiRo Fotografie

Van mijn overige fotowerk kun je terecht op o.a. Redbubble en MiRoFotografie.

PS 2. Een gemeend dank je wel!

Al ben ik enorm handig geworden met wordpress en andere online zaken, soms zijn er dingen waar je zelf even niet uitkomt. Dan ben ik enorm dankbaar voor een aantal mensen om mij heen. Eén van mijn belangrijkste hulpbronnen is mijn vriendin Lynn van der Meer. Zij is onlangs ook haar eigen bedrijf als Virtual Assistant begonnen, Jouw online Assistent. Mocht je iemand zoeken om je met zaken als website, emailmarketing etc. te ondersteunen. Ik kan haar van harte aanbevelen!

 

  • Nieuwe tools en technieken om tijden de coachsessies in te
  • Heerlijke zondagavond bezigheid Zou het echt kunnen??? lovetoread ondernemen persoonlijkegroei
  • Jij bent jij en wat anderen daar ook van denken
  • Kijkje in mn priv leven  Dit weekend ja dat
  • Wat is jouw passie welke vonk zorgt dat jouw vuur
  • Lekker aan het werk onder het genot van een theetje
  • maandagochtendinspiratie We kijken allemaal door ons eigen filter En hebben
  • Werken in het weekend Lekker op de bank dekentje over

Pin It on Pinterest

Share This