Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk!

 

Tijdens een Profielshoot maak ik  foto’s waar je ontspannen en als jezelf opstaat. Zodat jouw eerste indruk optimaal kan zijn!

 

Je online aanwezigheid wordt steeds belangrijker. Social media zoals Facebook of LinkedIn, je website, of je cv die je upload. Het eerste waar iemand naar kijkt is je foto. Men wil weten met wie men in zee gaat. Vaak wordt op basis van jouw profielfoto al besloten om al dan niet verder contact te leggen.

 

Jij wilt toch ook een foto waar je op echt jezelf bent?

 

Dan is een Profielshoot wat voor jou!

profielshoot

 

Heb je behoefte aan mooie profielfoto’s, bijvoorbeeld voor je social media? En wil je geen statige, geposeerde, portretfoto uit een fotostudio, maar een ontspannen foto waar jij stralend op staat? Boek dan  nu deze uitgebreide profielshoot!

 

Wat krijg je:

In ongeveer 30 minuten maken we een aantal foto’s, waarbij je zoveel mogelijk je ‘echte’ zelf mag zijn. Dit gebeurt over het algemeen in een natuurlijke omgeving (park), waar we gebruik maken van natuurlijk licht.
Bij een dergelijke profielshoot gaat het voornamelijk om een goede ‘headshot’ (hoofd en schouders) al variëren we uiteraard gedurende de shoot!

Ik help je uiteraard om in dit korte tijdsbestek optimaal te ontspannen, zodat je kan stralen op je nieuwe profielfoto.

Na afloop krijg je 10 tot 15 foto’s (in webformaat) via wetransfer toegestuurd, die je kunt gebruiken als profielfoto voor bijvoorbeeld je social media. De foto’s zijn vanaf dan jouw eigendom.

 

Jouw investering:

De kosten voor deze profielshoot zijn € 89,- (incl. btw).

Wil je alle foto’s ook in hoge resolutie ontvangen, zodat je ze kunt gebruiken voor drukwerk en/of zelf extra uitsnedes kunt maken?
Dat kan voor een meerprijs van € 10,- (incl. btw).

 

Overige info mbt een profielshoot:

 

  • In de agenda vind je de geplande data, tijden en locaties voor profielshoots. NB na eind september plan ik geen foto-momenten meer, maar gaan alle shoots op afspraak. 
  • Bij regen vervalt de shoot op die dag (je krijgt van te voren bericht), en wordt de datum verzet naar een andere dag (evt in overleg). Tenzij er een geschikte binnenlocatie voorhanden is, en je akkoord gaat met binnen-foto’s.
  • Kun je niet op de geplande data, of wil je een specifieke locatie? Neem contact op over de mogelijkheden!
  • Door je aan te melden ga je automatisch akkoord met de Algemene Afspraken en Voorwaarden.

 

Kleine lettertjes:

 

  • Nadat je de shoot hebt geboekt, heb je 3 maanden de tijd om deze in te plannen. In de agenda staan diverse data, maar in overleg is meer mogelijk
  • Voor locaties op verzoek buiten Lelystad zijn extra reiskosten van toepassing, te weten € 0,30 per kilometer, gebaseerd op de afstand in googlemaps 
  • Bij slechte weersverwachting op de afgesproken datum verzetten we de shoot in overleg naar een andere datum of -indien mogelijk en gewenst- naar een overdekte locatie. 
  • Als je een shoot boekt, ga je een betaalverplichting aan. Er wordt geen restitutie verleend. Uiteraard zijn er omstandigheden waarbij we kunnen verzetten, neem dan contact op. Samen komen we er zeker uit! 

Pin It on Pinterest

Share This