Maatwerk coaching naar jouw succes

Coaching is maatwerk

Als ondernemende vrouw wil je jezelf blijven ontwikkelen, wil je groeien. Soms loop je dan tegen thema’s aan, waarbij externe hulp je net dat zetje kan geven om weer verder te kunnen.

Te denken valt aan thema’s als

  • doe ik eigenlijk wel wat bij me past, ik lijk maar niet vooruit te komen
  • mijn overtuigingen of negatieve gevoelens zitten mij in de weg
  • wat zijn mijn kwaliteiten, hoe kom ik het beste tot mijn recht

Of heel praktisch

  • hoe kan ik mezelf online zichtbaarder maken (social media en email marketing)
  • hoe zet ik mijn dromen om in doelen of maak ik een plan
  • hoe kom ik in beweging

Ik maak gebruik van een combinatie van coaching en counselingmethodes, afhankelijk van je vraag en wat op dat moment passend is. Belangrijk blijft altijd, dat we samen toe werken naar een resultaat. Het zijn geen praatsessies, soms gaan we de diepte  in, soms gaan we heel praktisch aan de slag. Indien passend, maken we gebruik van fotografie en / of de kracht van de natuur (en dus naar buiten!)

Weet dat jij zelf het ‘werk’ moet doen. Ik ben er om je te steunen, te spiegelen, een klankbord te zijn en dingen te verhelderen. En soms om wat extra richting aan te geven. Maar jij bent degene die aan de slag mag (of eigenlijk ‘moet’, want anders verandert er niets) en daarbij de verantwoordelijkheid neemt voor (de consequenties van) je keuzes.

Coaching door Zichtbaar Jij

Kennismaking

Wil je eerst kennis maken met mij als persoon, dan kan dat. We maken dan een (zoom) afspraak voor maximaal 30 minuten, waarin je je vragen kunt stellen en aan mij kunt ‘snuffelen’. En ik aan jou. Hebben we beide het gevoel dat ik als coach een bijdrage kan leveren aan jouw leven, dan maken we een afspraak voor de intake. Zo niet, dan heb ik in mijn netwerk misschien nog andere coaches die je ter zijde kunnen staan. Deze kennismaking is kosteloos.

Startsessie

Tijdens de startsessie (ongeveer 1,5 uur) onderzoeken we samen wat de beste aanpak is. We onderzoeken je vraag en bespreken de mogelijkheden om hier mee aan de slag te gaan. Uiteraard bepalen we het gewenste resultaat en het traject daar naar toe. Aan het einde van dit gesprek besluiten we beide of we met elkaar in zee gaan in een vervolg traject. Zo niet, even goede vrienden. Je hebt dan in ieder geval al meer helderheid in je vraag, én een aantal ideeën over hoe je er mee aan de slag kan.

Als we beide een ‘ja’ voelen, maken we een afspraak voor de volgende sessie. En krijg je – als dit handig is – alvast wat huiswerk mee voor de volgend keer!

Coaching-traject

Het traject bestaat uit een aantal coachsessies van 1 tot maximaal 1,5 uur, waarbij ik al mijn kennis en ervaring in zal zetten om jou te ondersteunen naar je resultaat. In de startsessie hebben we al bepaald hoe we aan de slag gaan. Tussen de sessies ga je zelf aan de slag met eventuele huiswerkopdrachten. Over het algemeen vinden de coachingsessies plaats in mijn kantoor. Een enkele keer gaan we misschien de natuur in, of kiezen we in overleg voor een andere locatie. Online via Zoom behoort ook tot de mogelijkheden.
Aan het eind van elke sessie evalueren we kort waar je staat en wat de volgende stap wordt. 

Een traject bestaat – na de eerste sessie – uit blokken van 3 sessies. Na elke 3 sessies evalueren we en kijken we naar het vervolg.

Jouw investering

De eerste afspraak (startsessie van 1,5 uur) –  € 75,-
Een strippenkaart voor 3 coach-sessies (max 1,5 uur per keer) – € 250,-
Een losse coach-sessie –  € 99,-

Interesse in een maatwerk coaching traject?

Neem dan contact op, zodat we een afspraak kunnen maken.