Intensive VIP dag

Een VIP-dag bij Zichtbaar Jij: een hele dag als VIP bezig met jezelf en je bedrijf

Je hebt een flink aantal vragen over (werken in of aan) je bedrijf, of je komt ergens niet helemaal uit en zou daar graag mee aan de slag gaan. Dat kan tijdens een VIP-dag. Een dag waarin ik jou met raad en daad bij sta, waarin jij gebruik kunt maken van al mijn kennis en expertise,  zodat jij flinke stappen zet én weet hoe je weer verder kan. Een soort snelkookpan dus, waarin we samen werken aan datgene wat jij wilt bereiken.

Tijdens een Zoom-sessie van maximaal een uur bespreken we datgene waar jij aan wilt werken. Indien mogelijk bepalen we in overleg (een gedeelte van) de inhoud van deze dag, zodat datgene wat we doen en bespreken ook echt aansluit bij jouw vragen. Gedurende de dag zelf (van 10 tot 16 uur) gaan we dan hard aan het werk. Uiteraard inclusief een goede zorg voor de innerlijke mens.

De invulling is afhankelijk van jouw vraag en wensen. We kunnen tijdens een wandeling al coachend de diepte in gaan, of juist heel praktisch achter jouw laptop aan de slag zijn, misschien past een fotoshoot wel perfect in jouw VIP-dag. Ook spirituelere zaken zijn mogelijk, een cacao ceremonie, een kaartlegging, een visionbord maken. We onderzoeken samen waar jij behoefte aan hebt, en deels… ontstaat het op de dag zelf.
Hoe dan ook, aan het eind van de dag bruis je van de inspiratie, heb je een plan voor het vervolg en kun jij weer verder!

Ongeveer 2 -3 weken na afloop van de VIP-dag hebben we nog eens (via Zoom) contact om te bespreken hoe het gaat en of er nog iets nodig is om de volgende stappen te zetten.

Deze dag vindt plaats in Lelystad, in mijn werkkamer, aan de eettafel, buiten in het park, of… waar we samen voor besluiten.
Jouw investering (voorgesprek, VIPdag en nabespreking) is € 595,- inclusief koffie, thee, lekkers en lunch (onder voorbehoud van speciale wensen, afwijkende locaties of aanpassingen aan het programma). Een mini-profielshoot (20 minuten) is indien gewenst inbegrepen, voor een uitgebreidere profielshoot (tot 1 uur) is er ivm de extra nabewerkingswerkzaamheden een meerprijs van €75,-. Een Zichtbaar Jij shoot (2 uur) heeft een meerprijs van €149,-

Wil je weten of een VIP dag voor jou geschikt is? Neem dan contact met me op.