Ik wil zo graag mooie plaatjes maken, eigen beeldmateriaal creëren en social media posts maken, maar ik kom er maar niet aan toe. Iedere keer opnieuw is moet ik daar last minute mee bezig en ja, dan ben ik inspiratieloos of wil het even niet. En welke programma´s of apps kan ik eigenlijk het handigst gebruiken, er zijn er zo veel! Hoe kan ik mezelf überhaupt zichtbaarder maken?

Herkenbaar?

Keukentafelsessies CreatieKracht & Zichtbaarheid

 

Elke maand kun je aanschuiven aan de keukentafel bij Zichtbaar Jij om lekker aan de slag te gaan.

Een bijeenkomst waar we met een kleine groep (maximaal 5 personen) lekker aan de slag gaan, waar we elkaar inspireren en motiveren, maar waar we vooral veel dóen. Plaatjes maken, je stylesheet creëren, beelden maken en bewerken, quotes maken, collages maken, flyers maken, headers maken, of zelfs… hele weggevers maken. Of misschien wil je aan je website werken of heb je vragen over andere dingen m.b.t. zichtbaarheid? Er kan heel veel…!

Jij werkt aan jouw eigen creaties (voor bedrijf, stichting, vereniging of voor je personal branding).

Ik zorg voor de innerlijke mens (koffie, thee, sapje en wat lekkers), wifi, en eventueel tips & trics en support.

Aan het eind van de sessie ga je naar huis met nieuwe ideeën en nieuw materiaal om te gebruiken op o.a. social media en website.

Let op: het is dus geen training of workshop, het doel is simpelweg om samen in actie te zijn, nieuwe dingen te creeren of inspiratie op te doen. Ik help je, breng je op ideeen, maar je bent gedurende de sessie zelf aan het werk. En ik tussendoor soms ook een beetje :-). 

w

Bonus

Als deelnemer krijg je ook toegang tot de besloten facebookgroep om al je vragen tussendoor te stellen. Zodat je creatiekracht niet stopt aan de keukentafel!

De praktische details

Wanneer:

Elke derde woensdagochtend van de maand, van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Om precies te zijn:

Woensdagochtend: 19 augustus, 16 september, 21 oktober, 18 november, 16 december

Wil je meer dan 2 uurtjes (meestal met anderen) aan de slag zijn? Denk dan aan een dagdeel (3 uur) voor jezelf of misschien is een VIP-dag dan een geschikte optie. Dan is al mijn tijd en aandacht helemaal voor jou alleen! Vraag naar de mogelijkheden. 

Waar:

Thuis bij Miranda van Zichtbaar Jij, letterlijk om de keukentafel

Jouw bijdrage:

Per ochtend € 12,50,- of met strippenkaart 5 keer voor € 50,- (vooraf aanmelden is noodzakelijk, zie hieronder) 

Meenemen:

In ieder geval je laptop en telefoon. Al het andere is afhankelijk van wat je wilt gaan doen.

Aanmelden:

Klik hieronder op het product van jouw keuze, een eenmalige deelname, of een strippenkaart voor 5 sessies en je wordt naar de webshop geleid. Na aankoop meld je je in het facebookevenement of via e-mail of whatsapp aan voor de datum van jouw keuze(s). Dan ben je zeker van een plaats aan de keukentafel!

Vragen?

Je kan me altijd bellen om te overelggen of deze avonden geschikt zijn voor wat jij wilt, of met andere vragen… Bel, mail of contact me via facebook!

Creèer samen met anderen jouw weg naar Zichtbaarheid

Een avond samen met andere ondernemende vrouwen,
maar werken aan jouw eigen zichtbaarheid.
Elkaar inspireren en motiveren, en tegelijkertijd nieuwe dingen leren en doen.
Dat is in het kort
een Keukentafelsessie CreatieKracht & Zichtbaarheid!