Visionboard workshop: Creëer je eigen toekomst!

Een Visionboard helpt je je doelen te bereiken!

passieobrd & visionbord maken

Elk moment van het jaar is goed om nieuwe plannen te maken, te onderzoeken wat jij belangrijk vindt, wat jij wilt bereiken. Werken met een Visionboard kan je daar bij helpen. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden voor een visionboard.

Werken met een visionboard

Je brengt als het ware je onbewuste verlangen(s) naar buiten, en maakt ze zichtbaar. Voor jezelf, en voor het Universum, zodat de Wet van de Aantrekkingskracht in werking kan treden. En jij het leven van je dromen kan gaan manifesteren.

Andere namen en toepassingen voor een Visionboard zijn Dromenbord (waar je je dromen / wensen op verzamelt), Moodbord (waar je je stemming / sfeer op weergeeft, bijvoorbeeld voor een inrichting van een kamer), Powerbord (waar je plaatjes en teksten op combineert die jou kracht geven), en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden.

Wat ga jij manifesteren?

Wat gaan we doen?

Tijdens deze workshop neem je even afstand van het dagelijks leven.

Na een korte inleiding en begeleide meditatie ga je lekker ontspannen aan de slag met tijdschriften, schaar en lijm. Zo maak jij je eigen Toekomstbeeld, krachtbord, inspiratiebord of met wat voor doel jij wilt visualiseren.

Uiteraard gaan we deze daarna ook kort bespreken, zodat je met mooie inzichten naar huis gaat. En leer ik je hoe je de kracht van een visionbord kunt gebruiken. Want het is mooi, zo’n bord aan de muur, maar daarmee ben je er natuurlijk nog niet…

Je kan deze methode toepassen op elk gebied in je leven, om zo je doelen verhelderen en zicht te krijgen op de stappen die je gaat zetten. Denk bijvoorbeeld aan wonen, relaties, gezondheid en welzijn, financieel, spiritueel, carrière, of een combinatie hiervan.

Daarnaast is het ook gewoon heel erg leuk om een Visionboard te maken! Elke keer opnieuw krijg je nieuwe inzichten….

Je kiest tijdens deze workshop zelf waar jij de aandacht op legt. Het wordt jouw bord, aandacht voor jouw toekomst.
En vergis je niet in de kracht van visualiseren… deze workshop kan je leven veranderen!

Deze workshop wordt een aantal maal per jaar gegeven. Je vindt de data in de agenda, en uiteraard op de facebookpagina.

Belangrijke informatie

Tijdsduur: ongeveer 3 uur.
Een workshop in de ochtend start om 9.15 uur met koffie en thee om even kennis te maken, rond 9.30 uur gaan we aan de slag en rond 12.30 uur zijn we klaar. Een middagworkshop start om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 16.15 uur. Een avond workshop start om 19.00 uur en duurt tot 22.15 uur.
Uiteraard zorg ik voor de koffie, thee, een sapje en wat lekkers.

Jouw bijdrage: € 49,-
Dit is inclusief (het meeste) materiaal, drankjes, en wat lekkers.

Locatie: Lelystad (adres volgt als je je hebt opgegeven).
Op een andere locatie in overleg.

Groepsgrootte:  maximaal 4 (de workshop gaat door bij minimaal 2 aanmeldingen).

Andere mogelijkheden

Deze workshop kan je ook boeken voor je eigen groep vrienden / vriendinnen! Als jij het organiseert, gewoon bij jou aan de keukentafel, dan krijg jij zelf 50% korting als je minimaal 3 andere betalende deelnemers hebt. Uiteraard zorg jij dan voor de koffie, drankjes en hapjes. En ik zorg voor al het andere materiaal. Per deelnemer is de investering dan € 45,- (exclusief reiskosten).

Of werk je juist liever individueel? Dan is jouw investering € 189,- (3 uur, aan mijn keukentafel, incl versnaperingen).

Voor locaties buiten Lelystad worden reiskosten berekend.

Wil je graag individueel of een workshop met je eigen groep organiseren? Neem dan contact met me op!