Workshop: Personal Branding – Laat je zien

Combinatie van een online workshop en een live workshopdag

Voor een heldere visie op jouw eigen branding 

én  prachtige foto’s om jezelf te laten zien.

Personal Branding

Een sterke personal branding is essentieel voor jouw succes als ondernemer.
Het is belangrijk te weten (en uit te dragen) wat jou uniek maakt, wat jou van al die anderen onderscheidt als professional. Dat zorgt er voor dat jij klanten aantrekt die er bewust voor kiezen om met jou te werken.

In deze combinatie workshop van online en offline werken ga je flink de diepte in om jezelf en je bedrijf te leren kennen en te visualiseren. Zodat je voortaan weet wat je wilt uitstralen en hoe je dat gaat doen. Uiteraard zit een mini-fotoshoot ook in dit pakket.

Deze workshop is geschikt voor jou als

 • je een ondernemende vrouw / vrouwelijke ondernemer bent
 • je jouw bedrijf een boost wilt geven vanuit een sterke basis
 • je heel helder wilt krijgen wat je aan de wereld te bieden hebt
 • je toe bent aan meer focus en nieuwe energie
 • je meer succes als ondernemer wilt en je jezelf nu echt wilt gaan laten zien
 • je toe bent aan nieuwe foto’s voor je website en social media
 • je jouw personal brand wilt ontdekken en uitdragen
 • je zin hebt in een ontspannen dag met een kleine groep gelijkgestemden

Vorm & inhoud van deze workshop

Voorafgaand aan deze dag krijg je gedurende 2 weken een aantal mails met opdrachten ter voorbereiding.
Gemiddeld zal elke opdracht 30 minuten in beslag nemen. Om het meeste uit de hele workshop te halen, is het belangrijk dat je deze opdrachten ook serieus doet. Tijdens de live workshop gaan we hier namelijk mee verder. Je ontdekt waar je voor staat én waar je voor wilt gaan in je bedrijf of je leven.

Gedurende de workshopochtend werken we hier verder mee. Eerst ga je naar binnen (wie ben jij) en vervolgens kijk je hoe je dat naar buiten gaat brengen (welke indruk wil jij achterlaten). Daarmee creëer je jouw “brand” en geef je jezelf een dosis vernieuwde energie.

Om je ontdekkingen te bekrachtigen en te visualiseren maak je een visionboard. Hiermee kun je jezelf steeds in die hoge energie houden (of terug brengen). Jouw “krachtbord” is daarnaast ook de basis van je personal brand.

Bij goede personal branding horen natuurlijk ook goede foto’s voor op je social media en website. In het tweede deel van deze workshopdag maak ik van jou een serie (van minimaal 10) prachtige profielfoto’s. Je leert daarbij ook om (nog meer) ontspannen op de foto te gaan en krijgt de mogelijkheid om je personal brand echt uit te dragen. (Het kan zijn dat ik besluit om de fotoshoot op een andere dag te doen, zodat we nog meer uit de workshop kunnen halen. Uiteraard is dat van te voren bekend.)

Terwijl iedereen individueel op de foto gaat, werk je natuurlijk rustig verder aan je eigen resultaten. Want ook het uitwerken van een korte pitch hoort bij het neerzetten van je brand.

Tot slot sluiten we de dag af met het formuleren van jouw eerstvolgende stap. Zodat je na deze dag verder kunt gaan met het uitdragen van jouw personal brand.

Mocht het zo zijn dat je nog twijfelt over jezelf of beperkende gedachtes hebt die je hinderen bij het Zichtbaar worden, dan tackel je dat na afloop van deze workshop met alle tips en methodes uit het e-book Loslaten.

Zo heb je geen enkel excuus meer om je niet te laten zien!

Kortom, een dag met een voorafje en een toetje. En een programma waarmee je flinke stappen gaat zetten en meteen materiaal ontwikkelt voor je eigen zichtbaarheid en branding van je bedrijf.

Wat levert deze workshop jou op?

 • een helder inzicht in waar je voor staat en waar je voor gaat
 • een goed beeld van je kernwaarden, talenten, kwaliteiten, passie en uniekheid
 • een inspirerend en krachtig visionbord, waar je nog lang plezier van zult hebben
 • een serie prachtige foto’s voor je website en social media
 • een korte pitch, die je kunt gebruiken op je website en in gesprekken
 • inspiratie voor de volgende te zetten stap(pen)
 • KORTOM: de eerste stevige stappen in jouw Personal Branding!
  en tot slot natuurlijk een heerlijke inspirerende dag en nieuwe contacten

De praktische details

Deze VIP-workshop vindt plaats op een nader te bepalen datum, van 9.30 tot 16.30 uur. Je bent van harte welkom voor koffie of thee vanaf 9.15 uur.
De inschrijving eindigt, in verband met de voorbereidende thuis-opdrachten 2 weken eerder.

Jouw investering voor deze dag is € 359,-.

Dit is inclusief alles: koffie, thee, water, een sapje, lunch en wat lekkers tussendoor, de materialen voor de oefeningen, het visionboard, mijn begeleiding en de fotoshoot (de foto’s ontvang je binnen 2 weken na afloop via wetransfer).

Er kunnen maximaal 4 deelnemers meedoen, zodat ik iedereen voldoende aandacht kan geven en er voldoende tijd is voor een ontspannen fotoshoot. Het minimaal aantal deelnemers om deze dag te laten doorgaan is 2.

De volledig verzorgde live workshop vindt plaats in Lelystad.

Vragen?

Heb je nog vragen of twijfel je of deze dag wat voor je is?

Neem dan gerust contact met me op!