Miracle Morning, een routine voor succes en geluk?

Miracle Morning, een routine voor succes en geluk?

Hoe mijn Miracle Morning avontuur begon Een tijdje terug kreeg ik een appje van een ondernemende vriendin. Of ik haar verantwoordingspartner wilde zijn? Ik kreeg een link van een website, maar op dat moment was ik eigenlijk doodmoe en kon ik de site niet echt goed...

Lees meer
Stappen zetten

Stappen zetten

  Soms weet je gewoon niet waar te beginnen. Te veel op je bordje, te veel in je hoofd. Werk, privé... alles loopt door elkaar. Met als resultaat dat je helemaal niets doet, geen enkele stap zet. En de frustraties hun kop opsteken. Daar hebben we allemaal toch...

Lees meer
Visualiseer het leven van je dromen

Visualiseer het leven van je dromen

Jouw droomleven? Er zijn heel veel manieren om stapje voor stapje toe te werken naar het leven van je dromen. Natuurlijk is het dan wel belangrijk dat je droomt! Wat verlang jij in je leven, hoe ziet jouw meest ideale dag er uit? Als alles kan, wat zou je...

Lees meer
Kernwaarden en zo…

Kernwaarden en zo…

Kernwaarden zijn diep verankerde waarden die als een soort van overtuiging in ons systeem zitten. Ze filteren hoe je de wereld (en jezelf) bekijkt en benadert en liggen ten grondslag aan je gedrag. Ze vormen de basis van wat jij belangrijk vindt in het leven, jouw...

Lees meer
Uit mijn comfortzone!

Uit mijn comfortzone!

  Hoe je ongemerkt in je veilige comfortzone kan zitten, en niet echt verder komt, werd me afgelopen weken erg duidelijk. En dus besloot ik om stapjes te zetten om uit mijn comfortzone te komen... en steeds meer zichtbaar te worden.     Wil jij een...

Lees meer
Loslaten. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Loslaten. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Soms heb je wat 'hulp' nodig om dingen los te laten. Hoewel hulp... loslaten is iets wat je écht alleen maar zelf kunt doen. En vaak denken we dat we van alles moeten weten of doen, om het ook echt te kunnen. Niet dus. Loslaten... is slechts een beslissing, een...

Lees meer