Een kijkje in mijn verleden

Een kijkje in mijn verleden

Al mijn leven lang hou ik van dingen regelen en organiseren, mensen samenbrengen en anderen ondersteunen in hun werk en leven. Deze foto's en bedrijfsmagazines vond ik een tijdje terug bij het opruimen. Ze stammen uit de periode waarin ik mijn eerste stappen op de...

Lees meer
Miracle Morning, een routine voor succes en geluk?

Miracle Morning, een routine voor succes en geluk?

Hoe mijn Miracle Morning avontuur begon Een tijdje terug kreeg ik een appje van een ondernemende vriendin. Of ik haar verantwoordingspartner wilde zijn? Ik kreeg een link van een website, maar op dat moment was ik eigenlijk doodmoe en kon ik de site niet echt goed...

Lees meer
5 tips om (nog) zichtbaarder te worden

5 tips om (nog) zichtbaarder te worden

Ik krijg regelmatig vragen als 'hoe word ik zichtbaarder', of 'wat moet ik dan (en waar) laten zien'? Daarom in deze blog 5 basistips om aan je zichtbaarheid te werken. Zichtbaarheid begint volgens mij bij jezelf. Je moet eerst jezelf goed zien en in het licht zetten....

Lees meer
Stappen zetten

Stappen zetten

  Soms weet je gewoon niet waar te beginnen. Te veel op je bordje, te veel in je hoofd. Werk, privĂ©... alles loopt door elkaar. Met als resultaat dat je helemaal niets doet, geen enkele stap zet. En de frustraties hun kop opsteken. Daar hebben we allemaal toch...

Lees meer
Veerkracht, dromen en dankbaarheid

Veerkracht, dromen en dankbaarheid

En opeens overvalt het me weer... hoe dankbaar en gelukkig ik ben met mijn leven. Hoe ik langzaam mijn dromen ga leven. Natuurlijk zijn er ook heel nare dingen gebeurd. Maar licht kan niet zonder donker, en geluk kan ook (niet helemaal) zonder verdriet. Dat is de...

Lees meer
Visualiseer het leven van je dromen

Visualiseer het leven van je dromen

Jouw droomleven? Er zijn heel veel manieren om stapje voor stapje toe te werken naar het leven van je dromen. Natuurlijk is het dan wel belangrijk dat je droomt! Wat verlang jij in je leven, hoe ziet jouw meest ideale dag er uit? Als alles kan, wat zou je...

Lees meer
Kernwaarden en zo…

Kernwaarden en zo…

Kernwaarden zijn diep verankerde waarden die als een soort van overtuiging in ons systeem zitten. Ze filteren hoe je de wereld (en jezelf) bekijkt en benadert en liggen ten grondslag aan je gedrag. Ze vormen de basis van wat jij belangrijk vindt in het leven, jouw...

Lees meer
Uit mijn comfortzone!

Uit mijn comfortzone!

  Hoe je ongemerkt in je veilige comfortzone kan zitten, en niet echt verder komt, werd me afgelopen weken erg duidelijk. En dus besloot ik om stapjes te zetten om uit mijn comfortzone te komen... en steeds meer zichtbaar te worden.     Wil jij een...

Lees meer

Pin It on Pinterest

Share This