gastblogger Miranda

Gastblogjes. Hier vind je ze!

Sinds kort ben ik één van de gastbloggers op Lucy Girl, de website van Katinka Michels, een belgische coach op het gebied van business en persoonlijke groei. Zij is een van mijn voorbeelden, dus ik was zeker trots en super dankbaar dat ze mij vroeg. Aangezien ik meer wilde bloggen, was dit een fijne stok achter de deur voor mij.

Lucky Girl, voor persoonlijke groei en de Meermin Methode

Hier vind je diverse blogs van Katinka, een aantal andere gastbloggers en mijzelf.
We werken allemaal met de Meermin Methode, die ik liefkozend de Meermin Journey noem. Omdat het eigenlijk een reis is…
Persoonlijke groei, zelfzorg, in je kracht staan, jezelf laten zien, je droomleven leven, gezondheid, passie en creativiteit, het zijn allemaal thema’s die als paraplu fungeren. De Journey bestaat uit een cursus en een carddeck, welke je op diverse manieren kunt gebruiken. Ik zal hierover in een ander blog wat meer vertellen.

werken met de Meermin Methode

In dit verzamelblog verwijs ik je simpelweg door naar de blogjes op de site van Katinka. Want teksten kopieren op diverse sites is google-technisch niet handig, en je kunt ze gewoon daar lezen. Omdat ik maandelijks wat schrijf zal ik deze blog ook regelmatig updaten met de nieuwste linkjes.

Al mijn blogs voor Lucky Girl vind je op mijn persoonlijke verzamelpagina.

De blogs:

Mijn voorstelblog
Zelfzorg is magisch
Loslaten in 6 stappen deel 1
Loslaten in 6 stappen deel 2

Ik wens je veel leesplezier!
En mocht je vragen hebben, laat het me weten!