Powershooters brengen geluk

logo Geluksroute 020

Tijdens de Geluksroute in Amsterdam heeft een delegatie van het PowershootCoach-team, onder de bezielende ‘leiding’ van Petra van Vliet een flink aantal mini-shoots mogen geven. Wat is er fijner dan fotograferen dan mensen die met Geluk bezig zijn?

In de Geluksroute in Amsterdam, een initiatief van Marieke van IJssel, draait alles om delen vanuit overvloed (sociale meerwaarde). Geluksbrengers brengen belangeloos Geluk naar Geluksplukkers. 

En dus stonden wij met 4 fotografen in het Oosterpark in Amsterdam. Het zonnetje scheen, en na de ceremoniële opening konden we los! Het was niet zo heel erg druk, maar we hebben allemaal toch aardig wat mini-geluksshoots gedaan, gebaseerd op de Powershoot-methode.

Zo mooi om mensen al heel snel los te zien komen. En uiteindelijk een paar mooie foto’s van zichzelf te mogen sturen.

Ann WIjns

Natuurlijk ontstaan er dan ook leuke gesprekjes. Eéntje wil ik hier graag noemen. Ann Wijns, van Guatekidz, was ook geluksbrenger. Maar voor zij aan de slag ging, deed ze eerst een klein rondje, en zo kwam ze bij mij voor de camera. Ze vertelde dat ze hier tijdens de Geluksroute met kinderen gelukstekeningen ging maken, voor de kinderen van kinderdagverblijf Las Nubes in Guatemala. Daar hebben de kinderen ook een gelukstekening voor de kinderen hier in Nederland gemaakt. Zo verbindt Ann… Ik vond het zo’n mooi initiatief!

En ja, tussendoor leren we natuurlijk ook weer veel van elkaar. Want als PowershootCoach moet je ook blijven oefenen en groeien in je techniek. En dus hebben we met z’n allen ook altijd flink wat lol. Want waarom lukt dit niet, en waarom is dat? Oh… pfff… het was een knopje wat verkeerd stond! En zo vermaakten we ons prima tussen de shoots door.

En na afloop… natuurlijk even lekker wat drinken met elkaar. Ja, dat was het moment dat mijn (vorige) bedrijfsnaam werd geboren :-). 

Een prachtig initiatief, waar ik alleen maar dankbaar op kan terug kijken!
En ja, het kriebelt…
er zouden veel en veel meer Geluksroutes en andere Geluks initiatieven mogen zijn!