Hier ben ik! Powershoot Coach Miranda

Juist, Hello world! Hier ben ik!
Dat is toch een prima titel voor mijn eerste blog op deze nieuwe website? Het is de standaard titel voor de eerste blog die WordPress klaar zet. Hij was door m’n websitebouwer in de prullenbak gezet. En ik heb ‘m er gewoon weer uitgevist.

Daarom… Hier ben ik! 

Het heeft even geduurd, alleen al het ‘bedenken’ van een goede naam voor mijn vernieuwde bedrijf leek erg lastig. Tot… uiteindelijk het kwartje viel (met wat hulp van een paar Fotocoach-collega’s). Immers, mijn bedrijf is eigenlijk exact gelijk aan mijzelf. Ik ben de tool, het instrument, niets meer en niets minder… En toen was de naam snel helder!

En ook al is coaching een ruim begrip, ik durf het wel aan in combinatie met mijn eigen naam. Als mijn ‘werk’ dan een naam moet krijgen, dan is het PowershootCoaching. Met dank aan Petra van Vliet, die mijn passie voor fotograferen en mensen laten stralen d.m.v. ‘coaching’ bij elkaar wist te brengen.

‘Mensen (zichtbaar) laten stralen vanuit hun eigen kernkracht’ is mijn missie. En sinds gisteren (met dank aan een workshop van Judith Webber) weet ik eindelijk waar dat vandaan komt… Het verlangen om de ander te laten stralen. Volledig zichtbaar te mogen zijn. In je kracht kunnen staan (en dus ook soms je kop boven het maaiveld uitsteken).

Het waren dingen die ik in mijn eigen verleden niet kon, maar die voor mij zo essentieel zijn. Dit heeft te maken met Respect, voor jezelf. Met Liefde, voor jezelf. Want als jij niet je eigenste ‘ik’ kan laten zien – en ik weet zeker dat ook jij (net als ik) een stralend wezen bent – hoe kun je dan doen wat je hier op aarde komt doen?

Hmmm… nu lijkt het toch al wat zweverig te worden. En dat is het van geen kanten. Een PowershootCoach haalt het binnenste van iemand naar boven en buiten. En helpt dat zichtbaar(der) te maken. Met de camera, met gesprek, met oefeningen. Zo simpel is het. Individueel, of deels in groepsverband. En dat is wat ik doe, waar ik energie van krijg. Wat te maken heeft met mijn kernkracht. Waar ik van ga stralen. En jij hopelijk ook!

Dus… Hello World! Hier ben ik, Miranda, PowershootCoach.

Update: Inmiddels heeft de werkelijkheid de beslissingen van destijds ingehaald: PowershootCoacing is niet meer van toepassing, en mijn bedrijf heeft ook niet meer mijn eigen naam. Maar mijn missie is onveranderd . 😉